usatoday.blogg.se

Befinner oss just nu i Los Angeles, Kalifornien.

Halvvägs

Publicerad 2014-01-06 08:04:00 i Allmänt,

Idag lämnade vi Washington DC bakom oss och åkte söderut. Vi avverkade Virginia och North Carolina, innan vi kom in i South Carolina där vi nu stannat på ett motell. Att hitta ett motell här blev lite knivigt: det första vi tänkte checka in på KRYLLADE det av insekter i, och på, sängarna, så vi var tvungna att leta vidare tills vi hittade detta.
 
Vi kommer att åka några mil till längre in i South Carolina imorgon och därefter spendera de kommande dagarna med vår vän Michael som bor i den lilla staden Anderson. Vi lärde känna Michael när vi var på praktik i South Carolina för drygt två år sedan och han var vår handledare. Om ni är intresserad av våra upplevelser i den amerikanska södern då, finns bloggen jag skrev fortfarande kvar: http://usatoday.devote.se/ (kan vara så att den bara går att öppna på dator och ej på mobil...)
 
Vill passa på att nämna det också: ungefär nu har vi avverkat ungefär hälften av alla kilometer vi har tänkt att avverka under vår resa. Nu har vi åkt från Los Angeles till South Carolina genom norra USA. Nu återstår South Carolina till Los Angeles genom södra USA.
"Idag lämnade vi Washington DC bakom oss..."
Så här såg det ut när Adam och jag var hemma hos vapentokige Michael i South Carolina förra gången, år 2011.
 
Simon Isaksson

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Simon Isaksson

Följ två studenter, bosatta i Los Angeles, som tar sig runt USA med bil! Det kommer att berättas om platser, personmöten och upplevelser från landet på andra sidan Atlanten. Följ Simon Isaksson på Twitter! @1899Simon

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela